nieuws

Eekels distribueert Amerikaanse Pioneer

bouwbreed Premium

BARENDRECHT – Eekels Pompen uit Barendrecht is de exclusief distributeur in de Benelux geworden van Pioneer Pompen. De Amerikaanse Pioneer-pompen worden vaak toegepast in zware omstandigheden, zoal grote volume stromen en/of hoge persdrukken. De pompen zijn te koop en te huur. Eekels beschikt over een huurvloot van 700 kleine en grote pompunits, onder andere voor […]

BARENDRECHT – Eekels Pompen uit Barendrecht is de exclusief distributeur in de Benelux geworden van Pioneer Pompen. De Amerikaanse Pioneer-pompen worden vaak toegepast in zware omstandigheden, zoal grote volume stromen en/of hoge persdrukken. De pompen zijn te koop en te huur. Eekels beschikt over een huurvloot van 700 kleine en grote pompunits, onder andere voor de bemaling van bouwputten.

Reageer op dit artikel