nieuws

Duizend zandzakken voor Egmond aan Zee

bouwbreed Premium

EGMOND AAN ZEE – De Noord-Hollandse gemeente Bergen bestelt duizend zandzakken voor Egmond aan Zee. Egmond aan Zee werd de afgelopen weken twee keer geplaagd door wateroverlast als gevolg van hevige regenval. In de Voorstraat stond het water tot 40 centimeter hoog. De bestelling van duizend zandzakken is een van de uitkomsten van het overleg […]

EGMOND AAN ZEE – De Noord-Hollandse gemeente Bergen bestelt duizend zandzakken voor Egmond aan Zee. Egmond aan Zee werd de afgelopen weken twee keer geplaagd door wateroverlast als gevolg van hevige regenval. In de Voorstraat stond het water tot 40 centimeter hoog. De bestelling van duizend zandzakken is een van de uitkomsten van het overleg tussen de gemeente, de dorpsvereniging en de winkeliersvereniging De Eendracht. Niet alleen bestelt de gemeente zandzakken, ook komen in de Voorstraat twee grote pompen en wordt een onderzoek ingesteld naar de waterloop. ( ANP )

Reageer op dit artikel