nieuws

Deuren van Weekamp voor professionals

bouwbreed Premium

DEN HAAG – Meer dan zeventig modellen buitendeuren toont Weekamp Deuren uit Dedemsvaart in de nieuwe brochure. De brochure is bestemd voor de professionele verwerker. Er zijn dichte deuren, deuren met meer glasopeningen en deuren met panelen in te vinden. De deuren kunnen worden voorzien van opplakroeden, wat efficiënt beglazen op de bouw mogelijk maakt. Alle typen deuren zijn voorzien van technische details.

DEN HAAG – Meer dan zeventig modellen buitendeuren toont Weekamp Deuren uit Dedemsvaart in de nieuwe brochure. De brochure is bestemd voor de professionele verwerker. Er zijn dichte deuren, deuren met meer glasopeningen en deuren met panelen in te vinden. De deuren kunnen worden voorzien van opplakroeden, wat efficiënt beglazen op de bouw mogelijk maakt. Alle typen deuren zijn voorzien van technische details.

Reageer op dit artikel