nieuws

Detacheerder Sargas neemt bedrijven over

bouwbreed

PURMEREND – Detacheringsorganisatie Sargas heeft de Rijswijkse bedrijven Fectum BV en Solliance BV overgenomen. Dat maakt Sargas bekend. De ondernemingen zijn gespecialiseerd in projectmanagement voor de infrastructuur en in detachering in de bouw en civiele techniek. Sargas wil in de periode tot 2010 jaarlijks een omzetgroei bereiken van 40 procent. De helft daarvan moet komen […]

PURMEREND – Detacheringsorganisatie Sargas heeft de Rijswijkse bedrijven Fectum BV en Solliance BV overgenomen. Dat maakt Sargas bekend.

De ondernemingen zijn gespecialiseerd in projectmanagement voor de infrastructuur en in detachering in de bouw en civiele techniek.

Sargas wil in de periode tot 2010 jaarlijks een omzetgroei bereiken van 40 procent. De helft daarvan moet komen uit overnames van gespecialiseerde bedrijven uit de detacheringsbranche.

De Sargas Groep bestaat 16 jaar. Het bedrijf detacheert hoger opgeleid personeel in uiteenlopende branches waaronder bouw en infra. In totaal werken er 750 mensen, onder wie tachtig bouwkundigen en civiel technici. In 2005 had de organisatie een omzet van 30 miljoen euro. De eerste helft van dit jaar bedroeg de omzet 20 miljoen euro. �We zijn dus op de goede weg�, aldus een woordvoerder van de organisatie. �Door de economische groei is er veel vraag naar hoog opgeleid personeel op projectbasis. Wij kunnen direct inspelen op de vraag.�

De Sargas Groep hoopt nog dit jaar een bedrijf in Midden-Nederland over te nemen. �We hebben nog geen concrete kandidaat op het oog. Maar we hopen dat geïnteresseerde bedrijven contact met ons zullen zoeken�, aldus de woordvoerder.

Reageer op dit artikel