nieuws

Ambtenaar Vlist ontslagen voor fraude

bouwbreed

vlist – De gemeente Vlist heeft een frauderende ambtenaar op staande voet ontslagen. Dat heeft de Zuid-Hollandse gemeente gisteren bekendgemaakt. De man was verantwoordelijk voor het onderhoud van wegen en bruggen in Vlist. Hij werd eind juni door de FIOD-ECD aangehouden op verdenking van corruptie. Uit eigen onderzoek van de gemeente bleek dat de ambtenaar […]

vlist – De gemeente Vlist heeft een frauderende ambtenaar op staande voet ontslagen. Dat heeft de Zuid-Hollandse gemeente gisteren bekendgemaakt. De man was verantwoordelijk voor het onderhoud van wegen en bruggen in Vlist. Hij werd eind juni door de FIOD-ECD aangehouden op verdenking van corruptie.

Uit eigen onderzoek van de gemeente bleek dat de ambtenaar geld en goederen heeft aangenomen van twee bedrijven. Bovendien verrichtte hij werk voor een van deze bedrijven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels