nieuws

Zes biedingen voor containerterminal

bouwbreed

rotterdam – Een containerterminal op Maasvlakte 2 heeft het Havenbedrijf Rotterdam zes biedingen opgeleverd van bedrijven en consortia. De terminal wordt 138 hectare groot. De uitgifte gebeurt via een open beoordelingsprocedure. Het is de eerste terminal die op Maasvlakte 2 operationeel zal zijn. “Het grote aantal biedingen bevestigt dat er veel belangstelling is voor een […]

rotterdam – Een containerterminal op Maasvlakte 2 heeft het Havenbedrijf Rotterdam zes biedingen opgeleverd van bedrijven en consortia. De terminal wordt 138 hectare groot. De uitgifte gebeurt via een open beoordelingsprocedure. Het is de eerste terminal die op Maasvlakte 2 operationeel zal zijn. “Het grote aantal biedingen bevestigt dat er veel belangstelling is voor een plek op Maasvlakte 2”, aldus een toelichting van het Havenbedrijf.

Reageer op dit artikel