nieuws

Vier projecten genomineerd voor FGH Vastgoedprijs

bouwbreed Premium

utrecht – Begin november wordt bekend wie de tweejaarlijkse Vastgoedprijs van FGH Bank in de wacht sleept. Vier projecten zijn genomineerd.

Onder leiding van Utrechts burgemeester Annie Brouwer-Korf heeft de vakjury uit twintig inzendingen de vier nominaties gekozen voor de prijs voor onderscheidend ondernemerschap in de Nederlandse markt van commercieel vastgoed.

Het betreft projecten die in de twee jaar voor de uitreiking in gebruik zijn genomen en een vloeroppervlak hebben van minimaal 5000 vierkante meter.

De ontwikkelingscombinatie Centrumplan Etten-Leur bestaande uit BAM Vastgoed, Johan Matser en BVR Projectontwikkeling is één van hen. Het gaat om de ontwikkeling van een winkelgebied met geïntegreerde woon- en stadsfuncties.

De Dura Vermeergroep maakt een kans met kantoorgebouw De Brug in Rotterdam dat is geplaatst boven het fabriekscomplex van Unilever. Ook de volledige renovatie en uitbreiding van Hotel des Indes in Den Haag is genomineerd. De ontwikkelaar is hier Maatschap Rive van de heren Brinkel, Van Veggel en Van Alkemade.

De vierde genomineerde betreft de herontwikkeling van de voormalige Renault-garage in Amsterdam tot multifunctioneel complex met parkeergelegenheid. Ontwikkelaar van dit project is Wibautstraat 224/DVM.

Reageer op dit artikel