nieuws

Studentenhuisvester bouwt vier campussen

bouwbreed

den haag – DUWO, bouwer van studentenwoningen, gaat in Amsterdam, Leiden, Delft en Den Haag campussen bouwen. In totaal gaat het om ruim 3400 nieuwbouwwoningen en vijfhonderd woningen die na verbouwing beschikbaar komen. DUWO wil de plannen tussen nu en 2010 realiseren, zo maakte de studentenhuisvester gisteren bekend. DUWO wil op de vier universiteits- en […]

den haag – DUWO, bouwer van studentenwoningen, gaat in Amsterdam, Leiden, Delft en Den Haag campussen bouwen.

In totaal gaat het om ruim 3400 nieuwbouwwoningen en vijfhonderd woningen die na verbouwing beschikbaar komen. DUWO wil de plannen tussen nu en 2010 realiseren, zo maakte de studentenhuisvester gisteren bekend.

DUWO wil op de vier universiteits- en hogeschoolcampussen niet alleen studentenwoningen realiseren, maar ook voorzieningen op het gebied van sport, recreatie, cultuur, winkelen, kinderopvang en studiefaciliteiten.

Reageer op dit artikel