nieuws

Rooster van Tilmar weerstaat vandalen

bouwbreed Premium

meppen – Tilmar uit Meppen biedt vandaalbestendige aluminium buitenroosters aan als serie T178. De T178 is een opbouwrooster en heeft dus een vlakke achterzijde. De roosters zijn te gebruiken voor ronde gaten tot 160 millimeter en vierkante gaten 190 millimeter. Tilmar levert ook rechthoekige roosters. Die worden met tussensegmenten op de gewenste breedte gebracht. Deze […]

meppen – Tilmar uit Meppen biedt vandaalbestendige aluminium buitenroosters aan als serie T178.

De T178 is een opbouwrooster en heeft dus een vlakke achterzijde. De roosters zijn te gebruiken voor ronde gaten tot 160 millimeter en vierkante gaten 190 millimeter.

Tilmar levert ook rechthoekige roosters. Die worden met tussensegmenten op de gewenste breedte gebracht. Deze roosters werken gaten van 290 bij 120 millimeter af; de segmenten vergroten de breedte met telkens 100 millimeter. Alle roosters komen met insectengaas.

Reageer op dit artikel