nieuws

Noud van Rooij directeur MKB

bouwbreed Premium

delft – De organisatie van kleine en middelgrote bedrijven MKB-Nederland heeft Noud van Rooij benoemd tot algemeen directeur. Hij volgt Wim van der Maas op, die in januari op non-actief werd gesteld na een vertrouwensbreuk met MKB-voorzitter Loek Hermans. Na het conflict met Van der Maas over de aansturing van de organisatie, werd de 55-jarige […]

delft – De organisatie van kleine en middelgrote bedrijven MKB-Nederland heeft Noud van Rooij benoemd tot algemeen directeur. Hij volgt Wim van der Maas op, die in januari op non-actief werd gesteld na een vertrouwensbreuk met MKB-voorzitter Loek Hermans.

Na het conflict met Van der Maas over de aansturing van de organisatie, werd de 55-jarige Van Rooij al benoemd tot interimdirecteur. De aanstelling gaat op 1 augustus in. Van Rooij was sinds 2000 directeur van het branchebureau Mode- en Sportdetailhandel.

Reageer op dit artikel