nieuws

Nelskamp-dakpan laat zich fraai overlappen

bouwbreed Premium

schermbeck – De dakpannenfabrikant Nelskamp uit Schermbeck, Duitsland, brengt een nieuwe groot formaat keramische dakpan, de Flachdachpan F-10-U. De U in de typenaam staat voor überlappend. De dakpan laat zich fraaier overlappen dan het bestaande model, de F-10, omdat de opstaande rand bovenaan in de nieuwe uitvoering is weggelaten. Zo is de marge in de […]

schermbeck – De dakpannenfabrikant Nelskamp uit Schermbeck, Duitsland, brengt een nieuwe groot formaat keramische dakpan, de Flachdachpan F-10-U. De U in de typenaam staat voor überlappend. De dakpan laat zich fraaier overlappen dan het bestaande model, de F-10, omdat de opstaande rand bovenaan in de nieuwe uitvoering is weggelaten. Zo is de marge in de latafstand groter geworden. Ook wordt de lengte optisch minder benadrukt.

De bestaande F-10 verdwijnt op termijn, maar naleveringen blijven mogelijk, meldt Nelskamp.

Reageer op dit artikel