nieuws

Negen gww-bedrijven beboet in Noorwegen

bouwbreed Premium

oslo – De economische politie in Noorwegen heeft aan negen bedrijven in de asfalt- en aanlegsector boetes opgelegd wegens markt- en prijsafspraken. Tot de beboete aannemers behoren Skanska, NCC, Lemmikainen en Veidekke. In totaal gaat het om 4,5 miljoen euro (36 miljoen kroon). De overtredingen zijn aanhangig gemaakt door de kartelautoriteit, die 5 jaar geleden […]

oslo – De economische politie in Noorwegen heeft aan negen bedrijven in de asfalt- en aanlegsector boetes opgelegd wegens markt- en prijsafspraken. Tot de beboete aannemers behoren Skanska, NCC, Lemmikainen en Veidekke. In totaal gaat het om 4,5 miljoen euro (36 miljoen kroon). De overtredingen zijn aanhangig gemaakt door de kartelautoriteit, die 5 jaar geleden bij de verdachte bedrijven de administratie in beslag nam. De bedrijven krijgen tien dagen de tijd om de boete te aanvaarden, anders draait het uit op een proces.

Reageer op dit artikel