nieuws

Meer Charlois-balkons aan onderzoek toe

bouwbreed

rotterdam – Meer huiseigenaren in de deelgemeente Charlois moeten hun balkon laten onderzoeken. De gemeente Rotterdam vertrouwt bij drie woningen die ze heeft gecontroleerd, de balkons niet helemaal. De eigenaren ontvingen vrijdag een brief van de gemeente. Daarin staat dat zij binnen twee weken een erkende constructeur naar hun balkon moeten laten kijken. Aanleiding voor […]

rotterdam – Meer huiseigenaren in de deelgemeente Charlois moeten hun balkon laten onderzoeken. De gemeente Rotterdam vertrouwt bij drie woningen die ze heeft gecontroleerd, de balkons niet helemaal. De eigenaren ontvingen vrijdag een brief van de gemeente. Daarin staat dat zij binnen twee weken een erkende constructeur naar hun balkon moeten laten kijken. Aanleiding voor de schouw is een ongeval maandagavond in de Oostvoornsestraat waarbij een balkon, en twee mensen daar bovenop, door achter-stallig onderhoud naar beneden stortte. Medewerkers van de afdeling Toezicht Gebouwen constateerden de afgelopen dagen drie vergelijkbare situaties.

Reageer op dit artikel