nieuws

Klaver Vier Papendorp verkocht aan Maasbilt

bouwbreed

rotterdam – Rodamco Europe doet bedrijvenpark Klaver Vier in het Utrechtse Papendorp voor 13,2 miljoen euro van de hand aan Maasbilt. Het opgeleverde deel van het project is verkocht tegen een netto aanvangsrendement van 7,1 procent. Het gaat om een kantoorgebouw annex showroom van 3600 vierkante meter, 298 parkeerplaatsen en een nog te ontwikkelen gebied […]

rotterdam – Rodamco Europe doet bedrijvenpark Klaver Vier in het Utrechtse Papendorp voor 13,2 miljoen euro van de hand aan Maasbilt. Het opgeleverde deel van het project is verkocht tegen een netto aanvangsrendement van 7,1 procent. Het gaat om een kantoorgebouw annex showroom van 3600 vierkante meter, 298 parkeerplaatsen en een nog te ontwikkelen gebied van bruto 8200 vierkante meter. Om het project van de grond te tillen, werkte Rodamco met Maasbilt samen in – de nu opgeheven – combinatie Nieuwerijn.

Reageer op dit artikel