nieuws

Justitie pakt wederom bouwambtenaar op

bouwbreed Premium

den haag – Justitie heeft een ambtenaar van de gemeente Uithoorn aangehouden op verdenking van corruptie. Dat maakt het Functioneel Parket in Den Haag beken. De man, werkzaam op de afdeling wijkbeheer, wordt ervan verdacht goederen te hebben aangenomen van een grond- en wegenbouwbedrijf uit Gouda. De ambtenaar is direct na de arrestatie door de (Fiod-ECD […]

den haag – Justitie heeft een ambtenaar van de gemeente Uithoorn aangehouden op verdenking van corruptie. Dat maakt het Functioneel Parket in Den Haag beken.

De man, werkzaam op de afdeling wijkbeheer, wordt ervan verdacht goederen te hebben aangenomen van een grond- en wegenbouwbedrijf uit Gouda.

De ambtenaar is direct na de arrestatie door de (Fiod-ECD in verzekering gesteld.

Eind vorige maand pakte justitie een bouwambtenaar van de gemeente Vlist op. Ook hij zou geld en goederen hebben aangenomen van een grond- en wegenbouwbedrijf uit Gouda. Volgens het parket is er geen verband tussen de zaken.

Reageer op dit artikel