nieuws

Hochtief bouwt in Nieuw-Zeeland

bouwbreed

auckland – De Australische Hochtiefdochter Leighton bouwt mee aan vijf kilometer snelweg in de Nieuw-Zeelandse stad Manukau. De opdracht heeft een waarde van 100 miljoen euro. Het werk wordt uitgevoerd in samenwerking met de eveneens Australische aannemer Downer EDI. Beide bouwers krijgen de helft van de aanneemsom. Tot het project behoort de aanleg van drie […]

auckland – De Australische Hochtiefdochter Leighton bouwt mee aan vijf kilometer snelweg in de Nieuw-Zeelandse stad Manukau. De opdracht heeft een waarde van 100 miljoen euro. Het werk wordt uitgevoerd in samenwerking met de eveneens Australische aannemer Downer EDI. Beide bouwers krijgen de helft van de aanneemsom.

Tot het project behoort de aanleg van drie knooppunten, vier op- en afritten en drie bruggen. De nieuwe weg verbindt twee snelwegen ten zuiden van Manukau, een stad op een half uur rijden van Nieuw-Zeelands metropool Auckland.

Reageer op dit artikel