nieuws

Grote brand in bedrijfspand Huizen

bouwbreed

huizen – In een slooppand op een bedrijventerrein aan de Ambachtsweg in Huizen heeft gisterochtend een grote brand gewoed die gepaard ging met veel rookontwikkeling. De brand brak volgens de politie rond 09.00 uur uit in een loods van een garagebedrijf waar op dat moment sloopwerkzaamheden werden uitgevoerd. De brand ontstond tijdens werk aan gevel […]

huizen – In een slooppand op een bedrijventerrein aan de Ambachtsweg in Huizen heeft gisterochtend een grote brand gewoed die gepaard ging met veel rookontwikkeling. De brand brak volgens de politie rond 09.00 uur uit in een loods van een garagebedrijf waar op dat moment sloopwerkzaamheden werden uitgevoerd. De brand ontstond tijdens werk aan gevel en dak. De brandweer evacueerde vijf mensen uit het brandende gebouw en omliggende bedrijfspanden. De brand sloeg over naar een ander bedrijfsgebouw. Later ontruimde de brandweer uit voorzorg nog meer bedrijfspanden in de omgeving waaronder verscheidene garagebedrijven. Rond het middaguur gaf de brandweer het sein brand meester. Vroeg in de middag was er echter nog wel sprake van grote rookontwikkeling. Op een gegeven moment was er een rookpluim van drie kilometer hoog en 700 meter breed.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels