nieuws

Eerste vakbeurs Rénover in Parijs

bouwbreed

parijs – Met 33 miljoen bestaande woningen is renovatie ook in Frankrijk een nooit opdrogende markt. Reden voor organisator KDRAN uit Parijs om voor de eerste keer in Frankrijk een nationale renovatiebeurs te houden. De vakbeurs, Rénover 2007, vindt plaats op 9, 10 en 11 februari 2007 in het tentoonstellingscomplex Paris Expo aan de noordzijde […]

parijs – Met 33 miljoen bestaande woningen is renovatie ook in Frankrijk een nooit opdrogende markt. Reden voor organisator KDRAN uit Parijs om voor de eerste keer in Frankrijk een nationale renovatiebeurs te houden. De vakbeurs, Rénover 2007, vindt plaats op 9, 10 en 11 februari 2007 in het tentoonstellingscomplex Paris Expo aan de noordzijde van de stad.

Volgens de beursorganisatie is de Fransman steeds meer bereid te investeren in de verbetering van zijn woning. Daarom richt de beurs zich op de professionele én de consumentenmarkt.

Op www.renover2007.fr staan de bijzonderheden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels