nieuws

Defensiemuseum op vliegbasis Soesterberg

bouwbreed Premium

soesterberg – Nederland krijgt een nieuw defensiemuseum op vliegbasis Soesterberg. Het museum bestaat uit twee defensiemusea: het Militaire Luchtvaart Museum en het Legermuseum. De collectie van het Militaire Luchtvaart Museum, nu nog gevestigd op Kamp Zeist, zal volgens de plannen over enkele jaren verhuizen naar de vliegbasis Soesterberg, evenals het Legermuseum dat nu nog in […]

soesterberg – Nederland krijgt een nieuw defensiemuseum op vliegbasis Soesterberg. Het museum bestaat uit twee defensiemusea: het Militaire Luchtvaart Museum en het Legermuseum.

De collectie van het Militaire Luchtvaart Museum, nu nog gevestigd op Kamp Zeist, zal volgens de plannen over enkele jaren verhuizen naar de vliegbasis Soesterberg, evenals het Legermuseum dat nu nog in Delft staat.

Het nieuwe museum maakt gebruik van bestaande hangars waaromheen nieuwbouw is bedacht.

Reageer op dit artikel