nieuws

Bosch combineert meters in één toestel

bouwbreed

leinfelden-echterdingen – Tot 50 meter ver reikt de laserafstandsmeter die Bosch ontwikkelde als DLE 50 Professional. Het apparaat meet lengte, oppervlakte en volume en langs indirecte weg tevens hoogte. Voor het laatste past het toestel de stelling van Pythagoras toe. Aan de hand van de opslagfunctie kunnen de meetgegevens worden opgeteld en afgetrokken. Het startmenu […]

leinfelden-echterdingen – Tot 50 meter ver reikt de laserafstandsmeter die Bosch ontwikkelde als DLE 50 Professional.

Het apparaat meet lengte, oppervlakte en volume en langs indirecte weg tevens hoogte. Voor het laatste past het toestel de stelling van Pythagoras toe. Aan de hand van de opslagfunctie kunnen de meetgegevens worden opgeteld en afgetrokken.

Het startmenu laat de laserafstandsmeter vanaf de achterste kant van het gereedschap beginnen met meten. Een paar keer drukken op een toets kan dat referentiepunt verleggen naar de voorkant, de geïntegreerde statiefschroefdraad of uitklapbare meetpen. Het handvat met softgrip zorgt ervoor dat het toestel goed in de hand ligt en schokken absorbeert.

Met één batterijdoos kunnen ruim 30.000 afzonderlijke metingen worden gedaan. DLE 50 Professional is bedoeld voor gebruik binnen.

Reageer op dit artikel