nieuws

Bilfinger Berger sterker in offshore

bouwbreed Premium

mannheim – Bilfinger Berger lijft Salamis in. Door de overname versterkt het concern uit Mannheim krachtig zijn positie als dienstverlener in de markt van de offshore. De in de Schotse stad Aberdeen gevestigde onderneming Salamis boekte vorig jaar een omzet van 160 miljoen euro. Het bedrijf heeft op de Britse markt uit de kust een […]

mannheim – Bilfinger Berger lijft Salamis in. Door de overname versterkt het concern uit Mannheim krachtig zijn positie als dienstverlener in de markt van de offshore.

De in de Schotse stad Aberdeen gevestigde onderneming Salamis boekte vorig jaar een omzet van 160 miljoen euro. Het bedrijf heeft op de Britse markt uit de kust een aandeel van 40 procent in onderhoudsdiensten voor de olie- en gasindustrie. Salamis werkt vrijwel uitsluitend binnen langlopende raamcontracten. Speciale aandachtspunten zijn steigerbouw, bescherming tegen brand en corrosie als ook isolatie, reiniging en inspectie van de installaties.

Reageer op dit artikel