nieuws

B:ton: nieuw blad voor de betonwereld

bouwbreed Premium

den haag – De Bond van Betonproducten in Nederland (BFBN) brengt een nieuw tijdschrift op de markt, namelijk B:ton. Het tijdschrift richt zich op onder meer opdrachtgevers, aannemers, architecten, producenten en ontwerpers van prefab betonproducten. Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar. Het is op te vragen via de website van de BFBN (www.betonplaza.nl). In […]

den haag – De Bond van Betonproducten in Nederland (BFBN) brengt een nieuw tijdschrift op de markt, namelijk B:ton. Het tijdschrift richt zich op onder meer opdrachtgevers, aannemers, architecten, producenten en ontwerpers van prefab betonproducten. Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar. Het is op te vragen via de website van de BFBN (www.betonplaza.nl). In het nieuwe blad is Belton Magazine opgenomen. B:ton besteedt aandacht aan uiteenlopende aspecten van het toepassen van beton en betonproducten.

Reageer op dit artikel