nieuws

Aidol Induline beschermt hout

bouwbreed

hoogeveen – Remmers Bouwchemie uit Hoogeveen brengt twee nieuwe industriële houtbeschermingssystemen voor kozijnen, ramen en deuren. Deze Aidol Induline GW 290 en Aidol Induline DW 690 zijn toegesneden op de nieuwste applicatie- en droogmethodieken die kozijn- en deurfabrikanten gebruiken, meldt Remmers. De GW 290 is bestemd voor het flowcoaten en/of dompelen. Door het als grondering/sealer aan […]

hoogeveen – Remmers Bouwchemie uit Hoogeveen brengt twee nieuwe industriële houtbeschermingssystemen voor kozijnen, ramen en deuren.

Deze Aidol Induline GW 290 en Aidol Induline DW 690 zijn toegesneden op de nieuwste applicatie- en droogmethodieken die kozijn- en deurfabrikanten gebruiken, meldt Remmers.

De GW 290 is bestemd voor het flowcoaten en/of dompelen. Door het als grondering/sealer aan te brengen �ontspant� het oppervlak. Het wordt zo optimaal benat. De hechting van het aan te brengen filmvormend product wordt daarmee beter.

De Aidol Induline DW 690 is als filmvormend beschermingsproduct over de GW 290 aan te brengen, maar ook als zelfstandig houtbeschermingssysteem. Het product is daarom in te zetten als grondlak-, voorlak- en aflaksysteem.

De applicatie van de DW 690 vindt airless plaats, met een airmix of met de spuitrobot. Het product droogt in korte tijd.

Reageer op dit artikel