nieuws

Ziekenhuis verbouwt voor 70 miljoen

bouwbreed

venlo – Het ziekenhuis VieCuri in Venlo gaat het ruim twintig jaar oude gebouw in de Limburgse gemeente grondig verbouwen. In de dependance in Venray wil het ziekenhuis tegelijkertijd een zorgboulevard aanleggen en een parkeergarage bouwen. Alles bij elkaar opgeteld kost het vertimmeren 70 miljoen euro. Volgens de directie is het gebouw in Venlo door […]

venlo – Het ziekenhuis VieCuri in Venlo gaat het ruim twintig jaar oude gebouw in de Limburgse gemeente grondig verbouwen. In de dependance in Venray wil het ziekenhuis tegelijkertijd een zorgboulevard aanleggen en een parkeergarage bouwen. Alles bij elkaar opgeteld kost het vertimmeren 70 miljoen euro.

Volgens de directie is het gebouw in Venlo door allerlei medische ontwikkelingen sterk verouderd. De kamers op de verpleegafdelingen worden grondig gerenoveerd. Ze moeten meer op hotelkamers gaan lijken. Verder komen de drukste poli�s dichter bij de ingang om de drukke patiëntenstromen in betere banen te leiden. Ook komt er nieuwbouw voor de intensive care en spoedeisende hulp.

Reageer op dit artikel