nieuws

Woningen op Deense groente- en fruitmarkt

bouwbreed

kopenhagen – Het terrein van het Deense handels- en distributiecentrum voor fruit, groenten, bloemen en planten van Kopenhagen, Wholesale Market Holding, krijgt waarschijnlijk een woonbestemming. Vastgoedonderneming DTZ Denemarken is ingeschakeld om het terrein van 160.000 vierkante meter te verkopen. Daarbij werkt het bedrijf samen met vastgoedadviseur Helle Nielsen & Partners. Inmiddels hebben zowel internationale beleggers […]

kopenhagen – Het terrein van het Deense handels- en distributiecentrum voor fruit, groenten, bloemen en planten van Kopenhagen, Wholesale Market Holding, krijgt waarschijnlijk een woonbestemming. Vastgoedonderneming DTZ Denemarken is ingeschakeld om het terrein van 160.000 vierkante meter te verkopen.

Daarbij werkt het bedrijf samen met vastgoedadviseur Helle Nielsen & Partners. Inmiddels hebben zowel internationale beleggers als plaatselijke projectontwikkelaars belangstelling getoond voor het gebied.

Voordat kan worden gebouwd, moet de stad Kopenhagen nog akkoord gaan met de nieuwe bestemming. Op het terrein kunnen zo�n 2000 huizen verrijzen.

Reageer op dit artikel