nieuws

Vrouw springt van replica Donjon-toren

bouwbreed Premium

nijmegen – Een 31-jarige vrouw is gisteren naar beneden gesprongen van de replica van de Donjon-toren in Nijmegen. Tijdens haar sprong werd even verderop in Nijmegen de drukke maandagmarkt gehouden. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De omgeving van de levensgrote replica was gistermorgen enige tijd afgezet, maar is inmiddels weer […]

nijmegen – Een 31-jarige vrouw is gisteren naar beneden gesprongen van de replica van de Donjon-toren in Nijmegen. Tijdens haar sprong werd even verderop in Nijmegen de drukke maandagmarkt gehouden. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De omgeving van de levensgrote replica was gistermorgen enige tijd afgezet, maar is inmiddels weer vrijgegeven. De Donjon is ter gelegenheid van het 2000-jarig bestaan van de stad in 2005 nagebouwd op initiatief van bouwbedrijven uit de regio, en is voor bezoekers toegankelijk. De toren van steigers met steigerdoek heeft inmiddels tot een referendum geleid. Gelijktijdig met de gemeenteraadsverkiezingen heeft 60 procent van de Nijmegenaren gestemd voor een herbouw van het verdedigingswerk.

Reageer op dit artikel