nieuws

Siemens vermindert meldingen vals alarm

bouwbreed Premium

den haag – Met een combinatie van infrarood- en radardetectie zegt Siemens het aantal valse alarmen drastisch te kunnen verminderen. De fabrikant levert deze zogeheten IRM dual detectors in diverse uitvoeringen; voor woningen, winkels en kantoren en voor bedrijven met hogere risico�s zoals banken en defensie. De IRM-melder detecteert bewegingen tijdens inbraken en �weet� wanneer […]

den haag – Met een combinatie van infrarood- en radardetectie zegt Siemens het aantal valse alarmen drastisch te kunnen verminderen.

De fabrikant levert deze zogeheten IRM dual detectors in diverse uitvoeringen; voor woningen, winkels en kantoren en voor bedrijven met hogere risico�s zoals banken en defensie.

De IRM-melder detecteert bewegingen tijdens inbraken en �weet� wanneer storingen worden veroorzaakt door kleine bewegingen zoals van tocht, insecten en huisdieren.

Siemens biedt ook een �anti-masking�-uitvoering. De installateur kan de detectoren door de zogeheten snap-in techniek snel en eenvoudig monteren.

Reageer op dit artikel