nieuws

Serbo wint Award met serrepark

bouwbreed

nieuwegein – Metaalbedrijf Serbo Serres uit Nijverdal is winnaar van de met 5000 euro gedoteerde Marketing Award van de Metaalunie. Het Twentse bedrijf wordt vooral geprezen vanwege zijn serrepark. Daar is te zien wat mogelijk is met aluminium constructies en serres. Plan is het serrepark te ontwikkelen tot een soort Bataviastad waar ook bedrijven gespecialiseerd […]

nieuwegein – Metaalbedrijf Serbo Serres uit Nijverdal is winnaar van de met 5000 euro gedoteerde Marketing Award van de Metaalunie. Het Twentse bedrijf wordt vooral geprezen vanwege zijn serrepark. Daar is te zien wat mogelijk is met aluminium constructies en serres. Plan is het serrepark te ontwikkelen tot een soort Bataviastad waar ook bedrijven gespecialiseerd in bijvoorbeeld natuursteen, baden of haarden zich kunnen presenteren.

De Metaalunie stelt jaarlijks een prijs ter beschikking aan een klein of middelgroot bedrijf dat zich op een bepaald gebied aantoonbaar positief onderscheidt. Dit jaar is gekozen voor het thema marketing.

Reageer op dit artikel