nieuws

Pipe-Prep verbetert soldeerverbinding

bouwbreed

birmingham – Pipe-Prep is een gereedschap waarmee de installateur de uiteinden van koperen buizen voorbereid op een soldeerverbinding. De vinding van fabrikant Kopex uit het Britse Birmingham rolt de buiseinden van binnen en buiten glad zodat er geen braam achterblijft. De Pipe-Prep verwijdert ook oxidatie. De kans op mislukte soldeerverbindingen neemt met deze voorbereiding af. […]

birmingham – Pipe-Prep is een gereedschap waarmee de installateur de uiteinden van koperen buizen voorbereid op een soldeerverbinding. De vinding van fabrikant Kopex uit het Britse Birmingham rolt de buiseinden van binnen en buiten glad zodat er geen braam achterblijft. De Pipe-Prep verwijdert ook oxidatie. De kans op mislukte soldeerverbindingen neemt met deze voorbereiding af. Met het verwijderen van de braam blijft ook de doorstroming in de buis behouden. Kopex levert het gereedschap voor buizen met een diameter van 5 en 22 millimeter.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels