nieuws

Paardencomplex in Qatar voor Leighton

bouwbreed Premium

essen – De Australische Hochtief-dochter Leighton heeft een voet tussen de deur in de Golfregio. Het concern bouwt in Qatar een groot paardencentrum. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van 312 miljoen euro. Leighton begint deze maand al met de uitvoering van de plannen. De oplevering van het complex wordt verwacht in december 2008. […]

essen – De Australische Hochtief-dochter Leighton heeft een voet tussen de deur in de Golfregio. Het concern bouwt in Qatar een groot paardencentrum. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van 312 miljoen euro.

Leighton begint deze maand al met de uitvoering van de plannen. De oplevering van het complex wordt verwacht in december 2008.

Opdrachtgever is de private onderneming gericht op opleiding, wetenschap en maatschappelijke ontwikkeling. De organisatie krijgt voor haar 312 miljoen euro een fokstation, een kliniek en een arena die voldoet aan de Olympische normen.

Reageer op dit artikel