nieuws

Onzichtbare coating in strijd tegen graffiti

bouwbreed Premium

amsterdam – Niet te zien, noemt Chemtec Chemicals zijn anti-graffiticoating Zylox. De fabrikant uit Rotterdam geeft vijf jaar garantie op het nagenoeg onzichtbare product. Zylox is samengesteld uit onder meer gefluoriseerde polymeren. Het watergedragen systeem wordt in twee lagen aangebracht. Het vormt volgens de fabrikant een permanente bescherming op minerale ondregronden als beton, metselwerk en […]

amsterdam – Niet te zien, noemt Chemtec Chemicals zijn anti-graffiticoating Zylox. De fabrikant uit Rotterdam geeft vijf jaar garantie op het nagenoeg onzichtbare product. Zylox is samengesteld uit onder meer gefluoriseerde polymeren. Het watergedragen systeem wordt in twee lagen aangebracht.

Het vormt volgens de fabrikant een permanente bescherming op minerale ondregronden als beton, metselwerk en natuursteen. Eenmaal aangebracht biedt het weerstand aan de waterstraal waarmee graffiti wordt verwijderd. De schone plek hoeft niet opnieuw behandeld met Zylox. De laag laat waterdamp door en is bestand tegen ultraviolet licht. Het materiaal weerstaat ook zuur en alkali. Daarbij stoot het vet en olie af.

Reageer op dit artikel