nieuws

Nelf buitengrondlak nu ook op kleur

bouwbreed

marrum – De grondverf NelfaPré Zuso BB van Nelf Lakfabrieken uit Marrum is leverbaar in de vele kleuren van het nieuwe kleurmengsysteem van de fabrikant, Nelfamix Colourimpression. NelfaPré Zuso BB is een weerbestendige buitengrondverf. De verf heeft een hoog vullend vermogen en is vochtregulerend, weerbestendig en goed schuurbaar. De grondverf is ook geschikt voor onderhoudsschilderwerk. Volgens de […]

marrum – De grondverf NelfaPré Zuso BB van Nelf Lakfabrieken uit Marrum is leverbaar in de vele kleuren van het nieuwe kleurmengsysteem van de fabrikant, Nelfamix Colourimpression.

NelfaPré Zuso BB is een weerbestendige buitengrondverf. De verf heeft een hoog vullend vermogen en is vochtregulerend, weerbestendig en goed schuurbaar. De grondverf is ook geschikt voor onderhoudsschilderwerk.

Volgens de fabrikant wordt de verf veel toegepast op ondergronden die fijne haarscheurtjes bevatten. Door het vullende karakter ontstaat een gladde ondergrond.

NelfaPré Zuso BB is leverbaar in blikken van 1 en 2,5 liter.

Reageer op dit artikel