nieuws

Haskoning werkt aan Olympisch project

bouwbreed Premium

weymouth – Koninklijke Haskoning gaat met de Britse collega�s White Young Green voorbereidend werk doen voor de zeilaccommodatie van de Olympische Spelen van 2012 in Engeland. Het betreft ontwerp- en milieustudies voor de Weymouth and Portland National Sailing Academy aan de zuidkust. De studies moeten de basis vormen voor de uiteindelijke bouwaanvraag die volgende voorjaar […]

weymouth – Koninklijke Haskoning gaat met de Britse collega�s White Young Green voorbereidend werk doen voor de zeilaccommodatie van de Olympische Spelen van 2012 in Engeland. Het betreft ontwerp- en milieustudies voor de Weymouth and Portland National Sailing Academy aan de zuidkust.

De studies moeten de basis vormen voor de uiteindelijke bouwaanvraag die volgende voorjaar moet worden ingediend, aldus de Olympic Delivery Authority in Londen die verantwoordelijk is voor de realisatie van de Spelen. Haskoning en White Young Green kijken onder meer naar ruimte voor het aanleggen van de boten, de voorzieningen om schepen in en uit het water te halen en de benodigde overnachtingscapaciteit.

Reageer op dit artikel