nieuws

Hanzevast en Achmea in parkmanagement

bouwbreed Premium

groningen – Achmea en vastgoedbedrijf Hanzevast gaan samenwerken op het gebied van parkmanagement. Dat hebben beide ondernemingen gisteren bekendgemaakt. Doel van de samenwerking is om een van de belangrijkste aanbieders van parkmanagement-concepten te worden. Hanzevast neemt sinds vorig jaar de zorg over gebouwen en terreinen uit handen van bedrijven. De vastgoedonderneming wil de diensten verder […]

groningen – Achmea en vastgoedbedrijf Hanzevast gaan samenwerken op het gebied van parkmanagement. Dat hebben beide ondernemingen gisteren bekendgemaakt.

Doel van de samenwerking is om een van de belangrijkste aanbieders van parkmanagement-concepten te worden.

Hanzevast neemt sinds vorig jaar de zorg over gebouwen en terreinen uit handen van bedrijven. De vastgoedonderneming wil de diensten verder uitbreiden en denkt daarbij aan inkoop van energie, beveiliging, technisch onderhoud, schoonmaak en afvalinzameling.

“Door de samenwerking met Achmea wordt het dienstenpakket uitgebreid met producten waarbij het voorkomen van ziekteverzuim centraal staan”, aldus Hazzevast in een toelichting. Het bedrijf beheert momenteel een tiental bedrijventerrein en 270 bedrijfspanden.

Reageer op dit artikel