nieuws

Emaar Properties koopt John Laing Homes

bouwbreed

dubai – De grootste projectontwikkelaar van de Verenigde Arabische Emiraten heeft John Laing Homes, de op een na grootste particuliere huizenbouwer in de Verenigde Staten overgenomen. Emaar betaalt hiervoor ruim 1 miljard dollar (780 miljoen euro). Emaar, dat in bijna al de ontwikkelingen in de Emiraten een vinger en meer heeft en onder andere de […]

dubai – De grootste projectontwikkelaar van de Verenigde Arabische Emiraten heeft John Laing Homes, de op een na grootste particuliere huizenbouwer in de Verenigde Staten overgenomen. Emaar betaalt hiervoor ruim 1 miljard dollar (780 miljoen euro).

Emaar, dat in bijna al de ontwikkelingen in de Emiraten een vinger en meer heeft en onder andere de Burj Dubai bouwt, met 800 meter het hoogste gebouw ter wereld, wordt door de aankoop een van grootste huizenontwikkelaars ter wereld. “Met John Laing krijgen we een belangrijke toegangspoort tot de VS in handen”, aldus topman Mohammed Ali Alabbar.

Reageer op dit artikel