nieuws

BPB-gipskartonwand vlakker en stabieler

bouwbreed

vianen – BPB uit Vianen heeft zijn DuraGyp Metal Stud-wanden vervangen door de serie BPB Metal Stud Plus C-profiel. De nieuwe gipskarton wanden zijn vlakker, stabieler en gemakkelijker te monteren, meldt de producent. De brandwerendheid en geluidsisolatie zijn gelijk gebleven. De wanden zijn met name geschikt voor toepassing in ruimten die tegen een stootje moeten kunnen, zoals […]

vianen – BPB uit Vianen heeft zijn DuraGyp Metal Stud-wanden vervangen door de serie BPB Metal Stud Plus C-profiel. De nieuwe gipskarton wanden zijn vlakker, stabieler en gemakkelijker te monteren, meldt de producent. De brandwerendheid en geluidsisolatie zijn gelijk gebleven. De wanden zijn met name geschikt voor toepassing in ruimten die tegen een stootje moeten kunnen, zoals in ziekenhuizen, scholen en sportclubs.

Reageer op dit artikel