nieuws

Beursklimaat verpest emissie Homburg

bouwbreed

amsterdam – De emissie van Homburg Invest gaat veel minder opleveren dan het fonds van vastgoedmagnaat Richard Homburg had verwacht. Het in het Canadese Halifax gevestigde bedrijf gaat nu uit van ongeveer 50 miljoen euro, tegen eerder 200 miljoen euro. Dat maakte Homburg Invest vrijdag bekend. Het vastgoedfonds noemde het beursklimaat als reden voor de […]

amsterdam – De emissie van Homburg Invest gaat veel minder opleveren dan het fonds van vastgoedmagnaat Richard Homburg had verwacht. Het in het Canadese Halifax gevestigde bedrijf gaat nu uit van ongeveer 50 miljoen euro, tegen eerder 200 miljoen euro. Dat maakte Homburg Invest vrijdag bekend. Het vastgoedfonds noemde het beursklimaat als reden voor de lagere opbrengst. “Helaas wilden de meeste beleggers niet investeren vanwege de huidige marktomstandigheden, zoals de volatiliteit en de daling van de aandelenkoersen in de laatste paar weken”, aldus Richard Homburg. Homburg geeft volgende week ruim 14,2 miljoen aandelen uit tegen 3,50 euro per stuk.

Reageer op dit artikel