nieuws

Batavia Stad wil bijna verdubbelen

bouwbreed

LELYSTAD – Koopjesdorp Batavia Stad in Lelystad wil volgend jaar juli ruim 10.000 vierkante meter aan extra winkels openen. Dat maakte directeur Willem Veldhuizen van projectontwikkelaar Stable International deze week bekend. De nieuwbouw stond al langer op stapel, maar liep vertraging op door verandering van de plannen. Batavia Stad was in 2001 het eerste outlet […]

LELYSTAD – Koopjesdorp Batavia Stad in Lelystad wil volgend jaar juli ruim 10.000 vierkante meter aan extra winkels openen. Dat maakte directeur Willem Veldhuizen van projectontwikkelaar Stable International deze week bekend. De nieuwbouw stond al langer op stapel, maar liep vertraging op door verandering van de plannen.

Batavia Stad was in 2001 het eerste outlet shopping village van Nederland. Opzet van het uit Amerika overgewaaide winkelconcept is dat bekende merken hun oudere kledingcollecties tegen lagere prijzen in de schappen hangen. In het koopjesdorp is nu vooral sport- en vrijetijdskleding te vinden.

Reageer op dit artikel