nieuws

Akkoord over bouw Omnisportcentrum

bouwbreed Premium

apeldoorn – De provincie Gelderland is akkoord met het bestemmingsplan van het Omnisportcentrum in Apeldoorn. Dit betekent dat hoofdaannemer Giesbers Groep BV uit Arnhem kan beginnen met de bouw van drie woontorens en twaalfduizend vierkante meter aan winkelruimte rond de topsporthal. Het Omnisportcentrum wordt gerealiseerd op De Voorwaarts, een locatie niet ver van het centrum, […]

apeldoorn – De provincie Gelderland is akkoord met het bestemmingsplan van het Omnisportcentrum in Apeldoorn. Dit betekent dat hoofdaannemer Giesbers Groep BV uit Arnhem kan beginnen met de bouw van drie woontorens en twaalfduizend vierkante meter aan winkelruimte rond de topsporthal. Het Omnisportcentrum wordt gerealiseerd op De Voorwaarts, een locatie niet ver van het centrum, bij de A50. De gemeente Apeldoorn, het Rijk en de provincie Gelderland dragen bij in het project, dat ruim zestig miljoen euro kost. Begin mei van dit jaar is de Giesbers Groep begonnen met de bouw van de topsporthal, waarvoor reeds een bouwvergunning was verleend.

Reageer op dit artikel