nieuws

Aan de Stegge lijft Kingma Bouw in

bouwbreed

lelystad – Kingma Bouw uit Lelystad treedt toe tot bouwgroep Aan de Stegge. Vanwege het ontbreken van een geschikte opvolger zijn na 117 jaar alle aandelen van het familiebedrijf van de hand gedaan. Door de komst van Kingma Bouw groeit Aan de Stegge met een omzet van 30 miljoen euro en tachtig medewerkers. De onderneming […]

lelystad – Kingma Bouw uit Lelystad treedt toe tot bouwgroep Aan de Stegge. Vanwege het ontbreken van een geschikte opvolger zijn na 117 jaar alle aandelen van het familiebedrijf van de hand gedaan.

Door de komst van Kingma Bouw groeit Aan de Stegge met een omzet van 30 miljoen euro en tachtig medewerkers. De onderneming uit Lelystad richt zich vooral op woningbouw. Het bedrijf bewerkt de markt met een eigen concept voor houtskeletbouw.

Bouwgroep Aan de Stegge is één van de zes huisvestingsgroepen van de Gelderse onderneming Aan de Stegge Verenigde Bedrijven. Bij ASVB zijn 26 zelfstandige ontwikkelende bouwbedrijven onderdak. Alle firma�s hebben ruimte om eigen specialisaties uit te diepen. De bedrijven van Aan de Stegge zijn gezamenlijk goed voor een omzet van 450 miljoen euro.

Kingma ziet de aansluiting bij Aan de Stegge als een goede kans zijn ambities verder uit te bouwen. De overname van de aandelen heeft geen personele consequenties voor de medewerkers van Kingma.

Reageer op dit artikel