nieuws

Waterdichte Showa-handschoen ademt toch

bouwbreed

uden – Een waterdichte werkhandschoen die toch ademt. Dat is de nieuwe Showa Temres 280 van importeur Prestop uit Uden. De basis voor de nieuwe handschoen is een nylon liner met een waterdichte dubbele pu-coating. Deze coating zorgt ervoor dat vloeistof de handschoen niet kan binnendringen, terwijl transpiratievocht wel weg kan. De handen blijven hierdoor […]

uden – Een waterdichte werkhandschoen die toch ademt. Dat is de nieuwe Showa Temres 280 van importeur Prestop uit Uden.

De basis voor de nieuwe handschoen is een nylon liner met een waterdichte dubbele pu-coating. Deze coating zorgt ervoor dat vloeistof de handschoen niet kan binnendringen, terwijl transpiratievocht wel weg kan. De handen blijven hierdoor droog en de handschoen voelt altijd comfortabel aan.

Reageer op dit artikel