nieuws

Verkeersproblemen A1 verstoren economie

bouwbreed

DEVENTER – De gemeenten in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen willen dat Rijkswaterstaat op korte termijn maatregelen neemt op de A1. Het verkeer op de snelweg loopt door werkzaamheden en opvallend veel ongevallen volledig vast, aldus verkeerswethouder Rob Metz van Apeldoorn gisteren. In ruim een week tijd stond het verkeer bij drie ongevallen urenlang […]

DEVENTER – De gemeenten in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen willen dat Rijkswaterstaat op korte termijn maatregelen neemt op de A1. Het verkeer op de snelweg loopt door werkzaamheden en opvallend veel ongevallen volledig vast, aldus verkeerswethouder Rob Metz van Apeldoorn gisteren. In ruim een week tijd stond het verkeer bij drie ongevallen urenlang stil. “De gevolgen voor de nationale en regionale economie zijn gigantisch. Die ongevallen zijn de laatste druppel, overleg is nu nodig.”

Reageer op dit artikel