nieuws

Veelal droog Niet stabiel

bouwbreed

De rest van de week is het geen stabiel weer. Dat betekent dat er af en toe enkele buien vallen, maar een flinke natte periode krijgen we niet. Vanmiddag komen in het noorden en noordwesten de meeste wolkenvelden voor. En vooral vanavond kan daar een beetje regen vallen. Op andere plaatsen lijkt het vandaag droog […]

De rest van de week is het geen stabiel weer. Dat betekent dat er af en toe enkele buien vallen, maar een flinke natte periode krijgen we niet. Vanmiddag komen in het noorden en noordwesten de meeste wolkenvelden voor. En vooral vanavond kan daar een beetje regen vallen. Op andere plaatsen lijkt het vandaag droog te blijven. Bij een matige tot vrij krachtige zuidwestelijke wind wordt het opnieuw vrij warm: maximaal 18 graden in de kustprovincies tot plaatselijk 23 in Limburg. Morgen verandert er niet veel. Opnieuw wisselen zon en wolken elkaar regelmatig af en is het vrijwel overal droog. De temperatuur stijgt naar 18 tot 23 graden, waarmee het aan de warme kant blijft voor de tijd van het jaar. Donderdagnacht echter kunnen er stevige buien vallen, donderdag overdag klaart het naar verwachting op. Met zonnige perioden wordt het in het binnenland dan 20 à 22 graden. Vrijdag komen de temperaturen iets lager uit, verder kunnen er opnieuw enkele (verspreide) buien voorkomen.

Reageer op dit artikel