nieuws

Van der Valk bouwt hoteltoren langs A27

bouwbreed

houten – Van der Valk gaat de hoogte in. De hotel- en restaurantketen bouwt aan de A27 in Vianen een hotel dat 60 meter hoog moet worden. Deze 81ste vestiging van het concern wordt daarmee een van de hoogste hotels van Nederland. In het gebouw komen 163 kamers, 23 zalen en een bar- en restaurantgedeelte. […]

houten – Van der Valk gaat de hoogte in. De hotel- en restaurantketen bouwt aan de A27 in Vianen een hotel dat 60 meter hoog moet worden. Deze 81ste vestiging van het concern wordt daarmee een van de hoogste hotels van Nederland. In het gebouw komen 163 kamers, 23 zalen en een bar- en restaurantgedeelte. Het ontwerp komt van architectenbureau Teunissen uit Voorschoten. Aannemer VolkerWessels Rijssen moet het project begin 2008 opleveren.

Reageer op dit artikel