nieuws

Twee winnaars van Holcim Awards

bouwbreed Premium

zürich – Een stadsintegratieproject in Caracas (Venezuela) en een nieuw centraal station in Stuttgart zijn ex aequo de winnaars van de Holcim Award. Het team Proyectos Arqui 5 CA zoekt naar innovatieve manieren om de bouwdiensten en de infrastructuren te integreren en zo de natuurlijke omgeving en de bebouwde omgeving op adequate wijze met elkaar […]

zürich – Een stadsintegratieproject in Caracas (Venezuela) en een nieuw centraal station in Stuttgart zijn ex aequo de winnaars van de Holcim Award.

Het team Proyectos Arqui 5 CA zoekt naar innovatieve manieren om de bouwdiensten en de infrastructuren te integreren en zo de natuurlijke omgeving en de bebouwde omgeving op adequate wijze met elkaar te verenigen.

Het Duitse bureau Ingenhoven und Partner Architeckten werd beloond voor het onderzoek dat materialen, structuren en producten integreert in een strak en duurzaam ontwerp met als doel de stedelijke ruimte te heroveren.

De zilveren award was voor een regionaal plan/renovatiestrategie voor de Italiaanse vallei van Mulini, het brons ging naar een project voor matig geprijsde woningen/stadshernieuwing in Montreal (Canada).

De wedstrijd van het Zwitserse Holcim Foundation for Sustainable Construction is bedoeld om innovatieve, tastbare en toekomstgerichte duurzame bouwprojecten te promoten.

Reageer op dit artikel