nieuws

Trespa Meteon in zeven nieuwe decors

bouwbreed Premium

weert – De Trespaplaten uit de Meteon-serie krijgen er zeven nieuwe decors bij. Zes ervan sluiten aan op de Meteon Naturals collectie.

De platen zien er uit of ze een natuurlijk verweringsproces (erosie, corrosie, oxidatie) hebben ondergaan. Het zevende decor, uit de lijn Meteon Wood Decor, lijkt op hout. De nieuwe decors heten Erosion, Patina, Deep Blue, Sierra Red, Oxidation, Titanic en English Cherry.

Trespa Meteon is een vlakke architectonische plaat op basis van thermohardende harsen, homogeen versterkt met houtvezels en vervaardigd onder hoge druk en temperatuur. De panelen hebben een geïntegreerd decoratief oppervlak. Volgens de fabrikant zijn ze bijzonder geschikt voor geventileerde gevelsystemen, waarbij niet alleen het mooie uiterlijk een rol speelt. Ook de hoge isolatiewaarden en de goede bouwfysica zijn van belang omdat ze bijdragen aan een gezond binnenklimaat. De panelen zijn weers- en uv-bestendig, kleurecht en slagvast.

Reageer op dit artikel