nieuws

Oud-wethouder van omkoping verdacht

bouwbreed Premium

DEN BOSCH – Het Openbaar Ministerie in Den Bosch vervolgt voormalig wethouder en loco-burgemeester R. van D. van Valkenswaard wegens omkoping. In de conceptbeschuldiging staat dat hij als ambtenaar giften heeft aangenomen met het doel iets te doen of laten, bevestigde een woordvoerder gisteren. In de Brabantse gemeente gaan geruchten dat Van D. persoonlijk voordeel […]

DEN BOSCH – Het Openbaar Ministerie in Den Bosch vervolgt voormalig wethouder en loco-burgemeester R. van D. van Valkenswaard wegens omkoping. In de conceptbeschuldiging staat dat hij als ambtenaar giften heeft aangenomen met het doel iets te doen of laten, bevestigde een woordvoerder gisteren.

In de Brabantse gemeente gaan geruchten dat Van D. persoonlijk voordeel heeft gehad van enkele bouwprojecten.

Eind vorig jaar nam de wethouder ontslag. De rechtszaak dient waarschijnlijk binnen enkele maanden.

Reageer op dit artikel