nieuws

Oud-wethouder in verlegenheid gebracht

bouwbreed Premium

doetinchem – Oud CDA-wethouder van Doetinchem, Jan Keukenkamp, is in verlegenheid gebracht. Uit e-mailverkeer blijkt dat hij advieswerk heeft verricht voor drie projectontwikkelaars die met projecten in de Gelderse plaats bezig zijn. Tegenover de gemeente heeft hij dat altijd tegengesproken, zei wethouder Rob de Redelijkheid van ruimtelijke ordening. Volgens De Redelijkheid, die zegt geschrokken te […]

doetinchem – Oud CDA-wethouder van Doetinchem, Jan Keukenkamp, is in verlegenheid gebracht. Uit e-mailverkeer blijkt dat hij advieswerk heeft verricht voor drie projectontwikkelaars die met projecten in de Gelderse plaats bezig zijn. Tegenover de gemeente heeft hij dat altijd tegengesproken, zei wethouder Rob de Redelijkheid van ruimtelijke ordening. Volgens De Redelijkheid, die zegt geschrokken te zijn, erkende Keukenkamp dat hij wel adviezen gaf aan projectontwikkelaars die buiten Doetinchem actief waren. De gemeente begint een onderzoek of de oud-wethouder mogelijk ook tijdens zijn ambtsperiode projectontwikkelaars die in Doetinchem werkten, hielp. Keukenkamp is sinds eind 2004 ambteloos burger.

Politiek is het in Doetinchem zeer onrustig. Het huidige linkse college van B en W trad onlangs af, nadat enkele dissidenten PvdA�ers uit de coalitie waren gestapt.

Reageer op dit artikel