nieuws

NEN vertaalt Europese norm dekvloeren

bouwbreed Premium

delft – De NEN heeft de Nederlandse vertaling gepubliceerd van de Europese norm voor dekvloeren en dekvloermortels. Deze norm (EN 13318:2000) bevat termen met bijbehorende definities. Ze zijn ingedeeld in negen onderwerpen zoals materialen, vloertypen, vloereigenschappen, materiaaleigenschappen, constructiedetails, bouwelementen en oppervlaktebewerkingen.

delft – De NEN heeft de Nederlandse vertaling gepubliceerd van de Europese norm voor dekvloeren en dekvloermortels. Deze norm (EN 13318:2000) bevat termen met bijbehorende definities. Ze zijn ingedeeld in negen onderwerpen zoals materialen, vloertypen, vloereigenschappen, materiaaleigenschappen, constructiedetails, bouwelementen en oppervlaktebewerkingen.

Reageer op dit artikel