nieuws

Mourik-divisie scoort met veilig werken

bouwbreed

groot-ammers – De internationale divisie van aannemingsconcern Mourik is de afgelopen drie jaar met geen enkel verzuimongeval geconfronteerd op de door het bedrijf uitgevoerde werken.  Maar liefst 750.000 uur staat de teller nu op nul verzuimongelukken. Volgens bestuursvoorzitter Kees Mourik is deze prestatie een stimulans voor de hele organisatie om te blijven werken aan verbetering […]

groot-ammers – De internationale divisie van aannemingsconcern Mourik is de afgelopen drie jaar met geen enkel verzuimongeval geconfronteerd op de door het bedrijf uitgevoerde werken. 

Maar liefst 750.000 uur staat de teller nu op nul verzuimongelukken. Volgens bestuursvoorzitter Kees Mourik is deze prestatie een stimulans voor de hele organisatie om te blijven werken aan verbetering van het veiligheidsbeleid. “Ook letsel dat niet leidt tot arbeidsverzuim moeten we voorkomen”, zegt hij. “Uiteindelijk is alleen een veilig werk zonder ongevallen een goed werk.”

De internationale divisie van Mourik opereert onder meer in het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Aruba, Saoedi-Arabië, Singapore, Thailand, Maleisië en India.

Reageer op dit artikel